[Forside] [Hovedområder] [Perioder] [Udannelser] [Alle kurser på en side]
Ved bedømmelsen af prøvepræstationen vil der blive lagt vægt på i hvor høj grad den studerende
Forløbets formål er at gøre den studerende i stand til at analysere et datamateriale ved hjælp af antropologiske begreber og analytiske perspektiver. Det empiriske materiale kan være publiceret eller upubliceret materiale fra antropologiske feltstudier eller hentet i film, mediedebatter, litteratur, dokumenter eller andet. Den studerende introduceres til forskellige analytiske tilgange, deres teoretiske baggrund, og de muligheder og begrænsninger, som valg af specifikke tilgange medfører i forhold til analysen af materialet og problemstillingen.
Susanne Højlund, Jens Seeberg, Dennis Nørmark
Undervisningen består af en kombination af fællesforelæsninger, holdbaseret undervisning, workshops og skriftlige øvelser.
Eksamensform A
For at kunne aflægge eksamen i form A kræves, at samtlige skriftlige øvelser i undervisningsforløbet er blevet afleveret til og godkendt af underviseren, inden eksamen påbegyndes.
Prøven er: Bunden skriftlig med mulighed for at vælge et blandt flere stillede spørgsmål. Varighed: 7 dage. Omfang: Max 15 sider.
Prøven kan udarbejdes i samarbejde med andre studerede, dog således at allle dele af opgaven undtagen problemformulering og konklusion kan gøres til genstand for individuel bedømmelse. Det skal således fremgå af besvarelsen hvilke afsnit de enkelte deltagere er ansvarlige for.
Prøven må have deltagelse af max. 3 studerende.
Eksamensform B
Eksamensform B aflægges hvis ikke alle den studerendes skriftlige øvelser i undervisningsforløbet er blevet afleveret og godkendt af underviseren.
Prøven er: Bunden skriftlig på baggrund af ét spørgsmål stillet af underviseren. Varighed 7 dage. Omfang 25 sider.