[Forside] [Hovedområder] [Perioder] [Udannelser] [Alle kurser på en side]
Du får et basalt kendskab til industriel mikrobiologi og fermenteringsteknikker.
Gennem kurset får du erfaring med industrielle mikrobielle fermenteringsteknikker. Kurset vil omfatter følgende emner: Udvælgelse og håndtering af industrielle produktionsstammer, bioreaktorens opbygning og instrumentering, fremstilling og sterilisering af fermenteringsmedier, kontrol og styring af fermenteringer, prøveudtagning samt on-line og off-line måling af fermenterings produkter, mikrobiel vækstkenetik, induktion og repression af produktdannelse, måling af enzymaktivitet og oprensning af produkter "downstream processing".
Basal mikrobiologi
Kursusansvarlig: Bent Borg Jensen; Undervisere: Forskere fra det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet
En blanding af tematisk undervisning i form af forelæsninger samt teoretiske og praktiske øvelser.
Engelsk
Stanbury, Witaker and Hall: Principles of fermentation technology, ISBN 0 7506 4501 6
Aarhus School of Engineering
Efter kurset kan du:
Mundtlig eksamen i 20 min. uden forberedelse, der bedømmes efter 7-trin skalaen med intern censur.