[Forside] [Hovedområder] [Perioder] [Udannelser] [Alle kurser på en side]
Ved bedømmelsen af prøvepræstationen vil der blive lagt vægt på i hvor høj grad den studerende
· demonstrerer et grundigt, primært litteraturbaseret kendskab til det valgte projektemne.
· Behandler projektemnet analytisk og reflekteret i relation til relevante antropologiske problemstillinger.
Hensigten med modulet er, at den studerende får mulighed for selvstændigt, men under vejledning, at formulere et projektemne indenfor den antropologiske fagtradition og gennem selvstændigt arbejde opnår et indgående og grundigt litteraturbaseret kendskab til dette emne. Projektet skal omhandle en problemstilling, der kan bearbejdes med antropologiske teorier og metoder. Projektets emne aftales med og godkendes af vejlederen.
Fællesvejledning v/Jens Seeberg + diverse vejledere
Vejledning og evt. vejledning af grupper af studerende, der arbejder med beslægtede emner.
Prøven er: fri skriftlig.
Omfang: 20 sider
Bachelorprojektet skal indeholde et resumé på tysk, engelsk, fransk eller spansk i et omfang på max. 1 side. Hvis bachelorprojektet er skrevet på et fremmedsprog, bortset fra norsk og svensk, skal resuméet skrives på dansk. Resumeet indgår i den samlede bedømmelse på lige fod med resten af opgaven.
Prøven kan udarbejdes i samarbejde med andre studerede, dog således at alle dele af opgaven undtagen problemformulering og konklusion kan gøres til genstand for individuel bedømmelse. Det skal således fremgå af besvarelsen hvilke afsnit de enkelte deltagere er ansvarlige for.