[Forside] [Hovedområder] [Perioder] [Udannelser] [Alle kurser på en side]
Du får et basalt kendskab til industriel mikrobiologi og fermenteringsteknikker.
Efter kurset kan du:
Gennem kurset får du erfaring med industrielle erfaring med industrielle mikrobielle fermenteringsteknikker. Kurset vil omfatter følgende emner: Udvælgelse og håndtering af industrielle produktionsstammer, bioreaktorens opbygning og instrumentering, fremstilling og sterilisering af fermenteringsmedier, kontrol og styring af fermenteringer, prøveudtagning samt on-line og off-line måling af fermenterings produkter, mikrobiel vækstkenetik, induktion og repression af produktdannelse, måling af enzymaktivitet og oprensning af produkter "downstream processing".
Basal mikrobiologi.
Kursusansvarlig: Bent Borg Jensen; Undervisere: Forskere fra det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet samt eksterne undervisere
En blanding af tematisk undervisning i form af forelæsninger samt teoretiske og praktiske øvelser.
Engelsk.
Noter, artikler fra fagtidskrifter og kapitler fra lærebøger.
Mundtlig eksamen i 20 min. uden forberedelse, der bedømmes efter 7-trin skalaen med intern censur.