Vær opmærksom på at dette website indeholder et arkiv med historiske data. Det aktuelle kursuskatalog findes på kursuskatalog.au.dk

AU kursuskatalog arkiv

[Forside] [Hovedområder] [Perioder] [Udannelser] [Alle kurser på en side]

Industriel Fermentering (BAINF1-U01) ( forår 2010 - 5 ECTS )

Rammer for udbud

  • Uddannelsessprog: (se under Undervisnings- og arbejdsform)
  • Niveau: Bachelorniveau, Kemi-teknologi/Bioprocesteknologi
  • Semester/kvarter: Forår 4. kvarter
  • Timer per uge: 8
  • Deltagerbegrænsning: Ingen
  • Undervisningssted: Århus
  • Hovedområde: Ingeniørhøjskolen
  • Udbud ID: 21720

Formål

 

At give en introduktion til forståelse af industriel fermentering og medicinal produktudvikling.

Indhold

 

Kurset giver et overblik over forskellige tiltag der skal være taget for at udvikle et medicinalprodukt. Med svære punkt til Industrielle fermentering, upstream og downstream processer, GMP, GLP, biologiske aktivitet tests, og prækliniske tests.

Faglige forudsætninger

Underviser

John Nieland
Mikkel Holmen Andersen

Undervisnings- og arbejdsform

 

Forelæsninger, teoretiske øvelser, og praktiske øvelse.

Engelsk

Litteratur

Michael L. Shuler and Fikret Kargi. Bioprocess Engineering, Basic Concepts.

Prentice Hall PTR. 2 nd edition. ISBN 0-13-081908-5

Udbyder

Ingeniørhøjskolen i Århus

Læringsmål

Efter kurset forventes de studerende at kunne:  

  • Beskrive de udviklingsforgang til medicinal produkter.
  • Beskrive kritiske punkter i bioteknologisk proces med fokus på fermentering, up og downstream processer.
  • Lave en standard operating procedure (SOP) Vurdere en proces med henblik af GMP og GLP

Bedømmelse

Skriftlig 2 timer