[Forside] [Hovedområder] [Perioder] [Udannelser] [Alle kurser på en side]
Det er formålet, at deltagerne opnår den nødvendige og tilstrækkelige teoretiske viden og praktiske erfaring for selvstændigt at kunne fremstille og analysere proteiner under anvendelse af de nyeste bioteknologiske metoder.
Kurset omfatter teorien for proteinproduktions, fraktionering- og analysemetoder; herunder rekombinante ekspressionssystemer, fermentering, biomasseisolering, fældning, centrifugering, absorptionskromatografi, gelfiltrering og gelelektroforese samt kvalitativ og kvantitativ proteinbestemmelse.
Herudover præsenteres de studerende for n række moderne fysisk-kemiske analyse metoder, fx, Røntgenkrystallografi, Protein-NMR, SAXS, CDog massespektroskopi, samt metoder der tillader optimering af industrielt anvendte protein ved molekylær evolution
Optaget som kandidatstuderende i Procesteknologi/Bioteknologi(civilingeniør).
Kim Kusk Mortensen
Universitetsadresse: MBI, Forskerparken, blok 6, rum 202, Gustav Wieds Vej 10C, 8000 Århus C
Telefon: 8942 5047
E-mail: kkm@mb.au.dk
Fax: 8618 2812
42 timer F, 21 timer TØ, 14 timer K
Materiale: Engelsk
Undervisningssprog: Dansk/engelsk
Meddeles senere
http://www.aula.au.dk
Aarhus School of Engineering og Molekylærbiologisk Institut
Når kurset er færdigt forventes den studerende at kunne: