[Forside] [Hovedområder] [Perioder] [Udannelser] [Alle kurser på en side]
Efter gennemført modul kan den studerende på et videnskabeligt grundlag:
analysere og diskutere centrale problemstillinger af faglig, praktisk og etisk karakter sådan som disse aktualiseres i mødet mellem universitet og samfund og i mødet mellem teori og praksis.
Virksomhedsprojektet omhandler arbejdsrelaterede studier i et for uddannelsen relevant praksisfelt.Tyngdepunktet er en praktisk forståelse af og analytisk refleksion over behov for og anvendelse af faglig viden under givne politiske, strukturelle, organisatoriske og andre praktiske betingelser.
Jakob Krause-Jensen
Undervisningen - der i foråret kun udbydes i København - omfatter to seminarer - et opstartsseminar og et rapporteringsseminar.
Desuden omfatter undervisningen individuelt tilrettelagte vejledningsforløb.
På dele af studiet kan der forekomme undervisning på engelsk
Litteratur med relation til virksomhedstypen det drejer sig om og til de arbejdsopgaver den studerende beskæftiger sig med i løbet af virksomhedsopholdet.
Eksamen i Virksomhedsprojekt, aflægges i form af en skriftlig rapport på mellem 15 og 20 sider (mellem 36.000 og 48.000 anslag). Rapporten skal kort redegøre for virksomheden, de udførte arbejdsopgaver og det faglige udbytte. Desuden skal rapporten reflektere, beskrive, analysere og vurdere praksis i forhold til samspillet mellem rammer, betingelser, fordringer og forventninger. Rapporten bedømmes eksternt med bedømmelsen Bestået/Ikke bestået.