[Forside] [Hovedområder] [Perioder] [Udannelser] [Alle kurser på en side]
Formålet med kurset er at give dig et overblik over omfanget af den globale jordbrugs- og fødevareproduktion og dens geografiske placering.
Efter bestået kursus kan du i et globalt perspektiv
I den første del af kurset vil du ved en kombination af forelæsninger og øvelser opnå et indblik i de forhold, som påvirker og styrer det globale behov for og produktion af fødevarer, samt den globale samhandel med jordbrugsprodukter. Herefter vil vi arbejde med, hvorledes forskellige klimatiske og jordbundsmæssige forhold påvirker gennemførelsen af plante- og husdyrproduktionen i udvalgte regioner. I projektopgaven arbejder du videre med et selvstændigt valgt område inden for ovenstående. Undervejs præsenterer du opgaven for de øvrige studerende før den endelige aflevering.
Ingen.
Kursusansvarlig: Marie Trydeman Knudsen
En blanding af forelæsninger og problembaseret projektarbejde med udgangspunkt i konkrete cases.
Dansk.
Afgøres senere.
Bedømmelse af projektopgave med intern censur ud fra 7
trinsskalaen.