[Forside] [Hovedområder] [Perioder] [Udannelser] [Alle kurser på en side]
Ved bedømmelsen af prøvepræstationen vil der blive lagt vægt på i hvor høj grad den studerende kan:
Disciplinen skal give den studerende mulighed for fordybelse i en selvvalgt kilde eller et metodisk-teoretisk problemkompleks.
Undervisningen består af to dobbelttimer. Der vil blive diskuteret mulige emner til opgaven, hvad der forståes med en kilde eller et prolemkompleks og hvordan studieforløbet gribes an. Undervisningen vil i høj grad være struktureret i forhold til de studerendes problemstillinger. Der inddrages litteratursøgning samt praksis for henvisninger og litteraturlister.
Den studerende kan først indstille sig til prøven Selvvalgt emne, når alle prøverne i modulerne Almen middelalder- og renæssancearkæologi og Arkæologiens teori og metode er bestået, eller den studerende er tilmeldt eksamen.
Ingen
Ingen undervisning.
Forud for udarbejdelsen af opgaven gives et kursus i bibliografisk informationssøgning og et undervisningsforløb tilknyttet øvelser i videnskabeligt forfatterskab og normer for opgaveskrivning.
Ingen
Prøven er: Fri hjemmeopgave, maks. 20 sider.
Nærmere bestemmelser. Opgaven kan udarbejdes i samarbejde med andre studerende dog således, at alle dele af opgaven, undtagen problemformulering og konklusion, kan gøres til genstand for individuel bedømmelse. Opgaveformulering aftales med faglærer senest 2 måneder før afleveringsfristen.
NB: Ændringernes tilføjelse til den gældende studieordning afventer det humanistiske fakultets næste revision af studieordninger. Dette betyder, at ændringerne ikke vil kunne ses i studieordningen for bacheloruddannelsen i Middelalder og Renæssancearkæologi før 1. september 2010.
Studienævnet dispenserer derfor indtil 1. sep. 2010 for eksamensbestemmelserne.