Vær opmærksom på at dette website indeholder et arkiv med historiske data. Det aktuelle kursuskatalog findes på kursuskatalog.au.dk
AU kursuskatalog arkiv
[
Forside
] [
Hovedområder
] [
Perioder
] [
Udannelser
] [
Alle kurser på en side
]
Molekylær ernæring og fødevareteknologi
[E2010]
Bioaktive fødevarekomponenter og functional foods ( efterår 2010 - 10 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-25579)
[E2010]
Enzymer i fødevareproduktion ( efterår 2010 - 5 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-25582)
[E2010]
Fødevarer og ernæring i økonomi og samfund ( efterår 2010 - 5 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-25583)
[E2010]
Råvarekvalitet og fødevareteknologi I ( efterår 2010 - 5 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-25581)
[E2010]
Speciale 60 ECTS ( efterår 2010 - 60 ECTS )
(-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-28065)
[E2011]
Almen molekylær ernæring (Q1) ( efterår 2011 - 5 ECTS )
(Bachelorkursus-Det Naturvidenskabelige Fakultet-31472)
[E2011]
Bioaktive fødevarekomponenter og functional foods ( efterår 2011 - 10 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-29158)
[E2011]
Design og analyse af studier ( efterår 2011 - 5 ECTS )
(Kandidat-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-33395)
[E2011]
Enzymer i fødevareproduktion ( efterår 2011 - 5 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-29161)
[E2011]
Fødevarer og ernæring i økonomi og samfund ( efterår 2011 - 5 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-29162)
[E2011]
Råvarekvalitet og fødevareteknologi I ( efterår 2011 - 5 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-29160)
[E2011]
Speciale 60 ECTS (Studieordning 2008) ( efterår 2011 - 60 ECTS )
(Kandidat-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-28071)
[F2009]
Fødevarer og ernæring i økonomi og samfund ( forår 2009 - 5 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-11863)
[F2009]
Special ernæring ( forår 2009 - 5 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-11862)
[F2009]
Struktur og funktionalitet ( forår 2009 - 5 ECTS )
(Overbygningskursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-11855)
[F2010]
Råvarekvalitet og fødevareteknologi II ( forår 2010 - 10 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-22043)
[F2010]
Special ernæring ( forår 2010 - 5 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-21866)
[F2010]
Struktur og funktionalitet ( forår 2010 - 5 ECTS )
(Overbygningskursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-21864)
[F2010]
Videregående molekylær ernæring ( forår 2010 - 10 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-22042)
[F2010]
Åbent projektarbejde 10 ECTS ( forår 2010 - 10 ECTS )
(Kandidat kursus, valgfag-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-22038)
[F2011]
Råvarekvalitet og fødevareteknologi II ( forår 2011 - 10 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-25541)
[F2011]
Special ernæring ( forår 2011 - 5 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-25538)
[F2011]
Struktur og funktionalitet ( forår 2011 - 5 ECTS )
(Overbygningskursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-25537)
[F2011]
Videregående molekylær ernæring ( forår 2011 - 10 ECTS )
(Kandidatkursus.-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-25539)
[F2011]
Åbent projektarbejde 10 ECTS ( forår 2011 - 10 ECTS )
(Kandidat kursus, valgfag-Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet-25540)